< img src="https://top-fwz1.mail.ru/counter?id=3487452;js=na" style="position:absolute;left:-9999px;"alt="Top.Mail.Ru" />
Nyheter - Ulike typer absorberbuffere
Mikufoam is a manufacturer specializing in the production of various foam products

Ulike typer absorberbuffere

Absorberende bufferekommer i forskjellige typer, hver med forskjellige egenskaper og bruksområder.Å forstå de forskjellige typene er avgjørende for å velge den mest passende bufferen for dine spesifikke behov.

1. Progressive satsbuffere:

Progressive rate-buffere gir økende dempningskraft når kompresjonen øker.Dette betyr at de i utgangspunktet komprimeres mykt for mindre støt, men stivner for større støt, og tilbyr både komfort og beskyttelse.

2. Solid rate buffere:

Solid rate buffere tilbyr en konstant dempningskraft gjennom hele kompresjonsområdet.De er egnet for bruksområder der jevn demping er nødvendig, for eksempel i industrimaskiner.

3. Hjelpebuffere:

Hjelpebuffere brukes sammen med eksisterende støtdempere for å forbedre dempekapasiteten og bunnbeskyttelsen.De er spesielt nyttige for kjøretøy eller utstyr som bærer tung last eller opererer under tøffe forhold.

4. Jounce-buffere:

Jounce-buffere, også kjent som top-out-buffere, er installert på toppen av fjæringsveien for å forhindre at fjæringen bunner ut.De beskytter fjæringskomponentene mot skade og forhindrer harde støt.

5. Støvbuffere:

Støvbuffere, også kjent som rebound-støtfangere, er vanligvis installert i bunnen av fjæringsveien for å forhindre at skitt, rusk og fuktighet kommer inn i fjæringssystemet.De bidrar til å opprettholde rensligheten og levetiden til suspensjonskomponentene.

6. Hydrauliske buffere:

Hydrauliske buffere bruker hydraulikkvæske for å spre energi og gi demping.De tilbyr presis kontroll over dempningskraften og brukes ofte i høyytelsesapplikasjoner eller hvor variabel demping er nødvendig.

7. Friksjonsbuffere:

Friksjonsbuffere er avhengige av friksjon mellom bevegelige komponenter for å forsvinne

 

 


Innleggstid: 27. juni 2024